Prinses Máxima Centrum

Steun het Prinses Máxima Centrum

https://www.prinsesmaximacentrum.nl

`8 november 2018 besloot ik na een bezoek aan het Prinses Màxima Centrum het werk van dit centrum te steunen. Hier komen research en zorg samen en sinds juni 2018 worden alle kinderen met kanker in Nederland hier behandeld. Om zo ieder kind met kanker te kunnen genezen, met optimale kwaliteit van leven. Ik zag kinderen en ouders vechten, professionals die op een geweldige manier met elkaar samenwerken en alles eraan doen om het leven van deze kinderen én hun ouders te verbeteren. Daar hoort ook muziek bij, en daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. Ik heb dan ook besloten om een reeks concerten te geven en om mijn lesmethode “Muziek een taal” beschikbaar te stellen ten bate van het Prinses Máxima Centrum, ook wel `het Màxima`. De opbrengst van  4 concerten en 10 workshops per jaar gaan na aftrek van een onkostenvergoeding (50% van het reguliere tarief ) naar het prinsen Mäxima Centrum. 

Waarom ? Omdat ik geloof in de helende werking van muziek. Muziek maakt iets los wat vast zit, haalt het beste in ons naar boven. Het rijkste bezit wat je kunt hebben is een gezond en gelukkig kind. En soms moet je daarvoor vechten.`

Hoe kunt u helpen?

1.Door het kopen van een kaartje voor een concert ten bate van het Prinses Máxima Centrum.

2. Door het verbinden van uw bedrijf aan deze foundation, waarbij de muzikale omlijsting door mij wordt verzorgd en u aandacht en een financiële bijdrage vraagt voor het Prinses Máxima Centrum.

3. Door het kopen van een workshop “Muziek een Taal” voor uzelf, voor iemand anders of voor uw bedrijf.

4. Door uw zaal of huis beschikbaar te stellen voor een concert te bate van het Prinses Máxima Centrum.